Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó albán ingatlan között!

Apartman eladó - Saranda - Vlora

Apartman eladó - Saranda - Vlora

80 000 EUR

Saranda

HSZ: 2816953 Albánia, Vlora
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 100 m2 Hálószobák 2
A The Hills Residence Saranda új részén található, mindössze 50 méterre a strandtól. Ezek az újonnan épült apartmanok Sarandában mindössze 7-8 perc sétára helyezkednek el a fő turisztikai kikötőtől és a hagyományos gyümölcspiactól. A városnak ez a „Hill” nevű része a Jón-tenger széles és tiszta strandjairól és a görög Korfu szigetére nyíló kilátásról híres.

Sétatávolságra, könnyen megközelíthető helyen található néhány étterem és Saranda legnagyobb szupermarkete, a Carrefour. Ez egy igazán csendes városrész, és a strandok alkalmasak a kisgyermekes családok számára is. Körülbelül 5 perces sétával elérhető az újonnan megnyílt Carrefour piac. Az infrastruktúra meglehetősen lenyűgöző és modern.

Ezek a vadonatúj sarandai nyaralóapartmanok most kedvező, 800 eurós négyzetméteráron eladók, oldalsó kilátással a tengerre és a hegyekre. Ezen ingatlanok belső kialakítása igazán magas minőséget képvisel.
A sarandai "Hill" komplexum ingatlan árai meglehetősen versenyképesek a többi hasonló ingatlanhoz és a általában sarandai piachoz képest. Az épületben kiváló minőségű lakások kerültek kialakításra. Ezeknek az apartmanoknak minden tulajdonjogot igazoló és minden további szükséges dokumentuma rendelkezésre áll.

A komplexum területén három azonos méretű és árú lakást kínálunk eladásra, melyek közül egy az ötödik, kettő pedig a hatodik emeleten helyezkedik el.

A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb albán ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló albán ingatlanokról.

Ingatlan adatai

Irányár:80 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Albánia, Vlora
Helység:Saranda
Emelet:5. emelet
Alapterület:100 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán
Szintek száma:1
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!