adatlap nyomtatása 

Albánia, Vlora, Saranda 
 

Hivatkozási szám: X2196646
Adatlap: https://albaningatlanok.hu/ingatlan/2196646
Ingatlan adatai
Irányár: 210 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 234 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A "Saranda View" Residence a város központjában található. Az egész városra és Korfu szigetére néző kilátással rendelkezik. Ez az épület biztosítja az egyik legjobb kilátást Sarandában. Saranda városának felső részén található, a hegy közelében. Ezen a helyen zajmentesen élvezheti a békés környezetet és a friss hegyi levegőt. A tengertől való távolság ellenére az épület mindössze 5 percnyire van a központi vízparttól és Saranda központjától.
A házától csak kis távolságra található a nagyszerű „Paradiso” kávézó, ahol kora reggeltől a nap legutolsó órájáig is ücsöröghet. A közelben van egy kis piac is a napi vásárláshoz.
Ha úgy dönt, hogy kimenne a városból, akkor a legközelebbi látnivaló a „Lekursi kastély”, amely autóval csupán 15 perc alatt elérhető. Fedett parkolóhely szintén vásárolhatók 12.000 EUR ártól kezdve, a garázs helyének megfelelően.

A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb albán ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló albán ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek