adatlap nyomtatása 

Albánia, Vlora, Saranda 
 

Hivatkozási szám: 2178642
Adatlap: https://albaningatlanok.hu/ingatlan/2178642
Ingatlan adatai
Irányár: 82 929 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 9
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Az épület Saranda északi partszakaszán található csodálatos tengeri kilátással. 10 perc sétával elérhető a kikötőtől és a belvárosból is. A legközelebbi kristálytiszta vizű strand mindössze 100 méter. A parton éttermek és bárok sorakoznak, melyek a Földközi-tenger konyhájának széles választékával várják a betérőket.

Az apartmanok alumínium ajtókkal és ablakokkal készülnek, melyeken motor mozgatja a redőnyöket. A bejárati ajtók biztonsági ajtók, többpontos zárrendszerrel. A hálószobák, a nappali és az étkező is világos színű padlóburkolattal és fehérre festett falakkal rendelkeznek.

A fürdőszobák és mellékhelységek teljesen felszereltek, kerámia padlóburkolattal és csempézett falakkal. Az apartmanok többi része a vevő igényei és ízlése szerinti bútorozásra vár. A képeken egy berendezett bemutatóapartman látható. Az ingatlanok minden esetben bútorozás nélkül kerülnek átadásra, amelyhez a vevő a saját igényei alapján kérheti a bútorozást, a felszerelést.

A teraszok csúszásmentes kőburkolatot kaptak, melyeket átlátszó balkon panelek, fából készült pergola és hozzá illeszkedő világítás tesznek teljessé.

Fehér falaival az épület tökéletesen illeszkedik természetes és építészeti környezetébe. Az apartmanok összesen 7 szinten érhetőek el. Többségük tágas, napos terasszal rendelkezik, melyek a tengerre néznek. Filozófiánk szerint az extra méretű napos teraszok az élettér szerves részét képezik majd, hogy az itt lakók igazán átérezhessék a Jón-tengeri életstílust.

Az apartmanok méretei 45-170 m2 között mozognak, 1, 2, vagy 3 hálószobával. Az épületben összesen 33 üzlet működik majd, köztük ruházati butikok, szépségszalonok, sportolási lehetőségek, éttermek, kávézók és bárok, összesen 3 szinten. Az épületben található egy egyedi kert, mely szabadtéri közösségi térként funkcionál. A parkolást is megoldottuk, az épület 2 szinten összesen 179 privát parkolóhelyet biztosít lakóinak.

Saranda - nyitott Jón-tengeri öblével - az albán riviéra nem hivatalos fővárosa, ahol mindig akad valami izgalmas program. Az ország déli részén helyezkedik el, közel a görög határhoz, szemben Korfu szigetével. A közelben sok homokos és kavicsos strand található.

A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb albán ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló albán ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek